webtickets
 Ενότητες
 Αφιερώματα

Σκηνοθεσία
Βιτάλι Μάνσκι

Φιλμογραφία
1988 Boomerang
1990 Post
1990-95 Etudes about Love
1991 Τelo Lenina | Lenin’s Body
1993 Srezki ocherednoy voyny | Cuts of a Recurrent War
1995 Bliss
1999 Tchastnye kroniki. Monolog | Private Chronicles. Monologue | Ιδιωτικά χρονικά. Μονόλογος
2001 Gorbatchev. After The Empire
2001 Yeltsin. Another Life
2001 Putin: Visokosnyi God
2002 Brodwey. Chernoye Morye | Μπρόντγουεϊ. Μαύρη Θάλασσα
2003 Anatomy of t.a.T.u.
2005 Nasha Rodina | Τι είν’ η πατρίδα μας;
2006 Zhar nezhnykh. dikyi, dikyi plyazh
2008 Devstvenost
2008 Dawn
2008 Sunset
2008 Dalai Lama 14
2009 Beginning
2009 Nikolina Gora. Epilogue
2011 Patria o Muerte | Πατρίδα ή θάνατος
2013 Truba | Αγωγός
2014 The Book
2015 V luchakh solnca | Κάτω από τον ήλιο
​2016 Rodnye | Στενοί δεσμοί

Αφιέρωμα στον Βιτάλι Μάνσκι

Στενοί δεσμοί / Βιτάλι Μάνσκι

Μια ευαίσθητη εξερεύνηση της ουκρανικής κοινωνίας μετά την επανάσταση του Μαϊντάν, μέσα από την ιστορία της οικογένειας του ίδιου του σκηνοθέτη, τα μέλη της οποίας βρέθηκαν σε διαφορετικά στρατόπεδα, όπως άλλωστε και όλοι οι πολίτες της χώρας. Η ταινία αναζητά τα αίτια της σύγκρουσης. Η αφήγηση είναι τοποθετημένη στο παρόν και ξεκινά από το ταξίδι στη Ρωσία τού τέως προέδρου της χώρας, Βίκτορ Γιανούκοβιτς. Ωστόσο, την ιστορία ωθεί ένα ισχυρό ρεύμα της Ιστορίας, το οποίο δίνει πληροφορίες για τις βαθιές ρίζες της ρωσο-ουκρανικής σύγκρουσης που εκτείνονται στους αιώνες στενών σχέσεων ανάμεσα στις δύο χώρες.


Σκηνοθεσία:Βιτάλι Μάνσκι
Σενάριο:Vitaly Mansky
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Alexandra Ivanova
Μοντάζ:Peteris Kimelis, Gunta Ikere
Ήχος:Harmo Kallaste
Μουσική:Harmo Kallaste, Mikael Tariverdiev
Παραγωγός:Natalya Manskaya, Guntis Trekteris, Simone Baumann, Marianna Kaat
Παραγωγή:Vertov, Ego Media, Saxonia Entertainment, Baltic Film
Συμπαραγωγή:435 Films
Φορμά:Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής:Λετονία-Γερμανία-Εσθονία-Ουκρανία
Διάρκεια:112'
Έτος Παραγωγής:2016
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Deckert Distribution info@deckert-distribution.com
Βραβεία
Ειδική Μνεία Διεθνούς Διαγωνιστικού (Ντοκιμαντέρ)  – Batumi Art FF 2016, Georgia
Πρόγραμμα Προβολών
OΛYMΠION:Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017 - 18:00 | ID:115
OΛYMΠION:Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017 - 13:00 | ID:513
Επιστροφή
 Χορηγοί



tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff