webtickets
 Ενότητες
 Αφιερώματα

Σκηνοθεσία
Βιτάλι Μάνσκι

Φιλμογραφία
1988 Boomerang
1990 Post
1990-95 Etudes about Love
1991 Τelo Lenina | Lenin’s Body
1993 Srezki ocherednoy voyny | Cuts of a Recurrent War
1995 Bliss
1999 Tchastnye kroniki. Monolog | Private Chronicles. Monologue | Ιδιωτικά χρονικά. Μονόλογος
2001 Gorbatchev. After The Empire
2001 Yeltsin. Another Life
2001 Putin: Visokosnyi God
2002 Brodwey. Chernoye Morye | Μπρόντγουεϊ. Μαύρη Θάλασσα
2003 Anatomy of t.a.T.u.
2005 Nasha Rodina | Τι είν’ η πατρίδα μας;
2006 Zhar nezhnykh. dikyi, dikyi plyazh
2008 Devstvenost
2008 Dawn
2008 Sunset
2008 Dalai Lama 14
2009 Beginning
2009 Nikolina Gora. Epilogue
2011 Patria o Muerte | Πατρίδα ή θάνατος
2013 Truba | Αγωγός
2014 The Book
2015 V luchakh solnca | Κάτω από τον ήλιο
​2016 Rodnye | Στενοί δεσμοί

Αφιέρωμα στον Βιτάλι Μάνσκι

Αγωγός / Βιτάλι Μάνσκι

Ένα φιλμ για την Ευρώπη του σήμερα, για δύο από τις άκρες της ή, για την ακρίβεια, για δύο από τα άκρα της. Μια ταινία για την Ευρώπη, που εκτείνεται από την άγονη γη της Σιβηρίας με τους ατέλειωτους χειμώνες, μέχρι τον Βισκαϊκό Κόλπο, όπου ακόμα και οι νόμοι της φύσης διαμορφώνουν εντελώς διαφορετικά μοντέλα για την ανθρώπινη ύπαρξη. Τι μπορεί να συνδέει αυτές τις, φαινομενικά διαφορετικές, ζωές; Ο χειροπιαστός σύνδεσμος περνάει μέσα από τον αγωγό «Δυτική Σιβηρία-Δυτική Ευρώπη». Ωστόσο, ο αγωγός αυτός δεν έχει απλώς συνδέσει, αλλά έχει άρρηκτα συγχωνεύσει «αυτήν» τη Ρωσία με «εκείνη» την Ευρώπη.


Σκηνοθεσία:Βιτάλι Μάνσκι
Σενάριο:Vitaly Mansky
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Alexandra Ivanova
Μοντάζ:Evgenie Izmalkov, Andrey Sirobaba, Andrey Paperniy
Ήχος:Dmitry Nazarov
Παραγωγός:Natalia Manskaya, Vitaly Mansky, Vít Klusák, Filip Remunda, Tereza Horská, Simone Baumann
Παραγωγή:Vertov. Real Cinema, Hypermarket Film, Saxonia Entertainment
Φορμά:Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής:Ρωσία-Τσεχία-Γερμανία
Διάρκεια:117'
Έτος Παραγωγής:2013
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Deckert Distribution info@deckert-distribution.com
Βραβεία
Βραβείο MDR Εξαιρετικού Ντοκιμαντέρ από την Ανατολική Ευρώπη – DΟK Leipzig 2013, Germany
Βραβείο Καλύτερου Ντοκιμαντέρ άνω των 30’ – Karlovy Vary IFF 2013, Czech Republic
Πρόγραμμα Προβολών
ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ:Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017 - 15:00 | ID:124
Επιστροφή
 Χορηγοί



tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff