webtickets
 Ενότητες
 Αφιερώματα

Σκηνοθεσία
Βιτάλι Μάνσκι

Φιλμογραφία
1988 Boomerang
1990 Post
1990-95 Etudes about Love
1991 Τelo Lenina | Lenin’s Body
1993 Srezki ocherednoy voyny | Cuts of a Recurrent War
1995 Bliss
1999 Tchastnye kroniki. Monolog | Private Chronicles. Monologue | Ιδιωτικά χρονικά. Μονόλογος
2001 Gorbatchev. After The Empire
2001 Yeltsin. Another Life
2001 Putin: Visokosnyi God
2002 Brodwey. Chernoye Morye | Μπρόντγουεϊ. Μαύρη Θάλασσα
2003 Anatomy of t.a.T.u.
2005 Nasha Rodina | Τι είν’ η πατρίδα μας;
2006 Zhar nezhnykh. dikyi, dikyi plyazh
2008 Devstvenost
2008 Dawn
2008 Sunset
2008 Dalai Lama 14
2009 Beginning
2009 Nikolina Gora. Epilogue
2011 Patria o Muerte | Πατρίδα ή θάνατος
2013 Truba | Αγωγός
2014 The Book
2015 V luchakh solnca | Κάτω από τον ήλιο
​2016 Rodnye | Στενοί δεσμοί

Αφιέρωμα στον Βιτάλι Μάνσκι

Τι είν η πατρίδα μας / Βιτάλι Μάνσκι

Τι σημαίνει η λέξη «σπίτι»; Και, κυρίως, τι είναι πιο σημαντικό – η ζωή ή το σπίτι; Ο σκηνοθέτης Βιτάλι Μάνσκι γυρεύει την απάντηση σ' αυτό το ερώτημα από τα στόματα των πρώην συμμαθητών του, μαζί με τους οποίους έγινε μέλος της οργάνωσης πιονέρων «Βλάντιμιρ Ίλιτς Λένιν», συγκροτώντας την ομάδα «Γιούρι Γκαγκάριν» το 1973 και δίνοντας όρκο αφοσίωσης σ’ αυτό που τότε ήταν το σπίτι τους – τη Σοβιετική Ένωση. Τώρα ο Βιτάλι Μάνσκι αναχωρεί για το Ισραήλ, τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ουκρανία, αναζητώντας τους ανθρώπους που κάποτε ήξερε καλά, για να μιλήσουν για το κοινό τους παρελθόν, για τα όνειρα και τις απογοητεύσεις τους, τις διακρίσεις και τον ανταγωνισμό, την πατρίδα και την ευτυχία.


Σκηνοθεσία:Βιτάλι Μάνσκι
Σενάριο:Vitaly Mansky
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Ivan Makarov, Vitaly Mansky
Μοντάζ:Dascha Danilova
Ήχος:Dmitri Zimin
Μουσική:Aleksandr Pantjuchin
Παραγωγός:Meike Martens, Heino Deckert
Παραγωγή:Ma.ja.de. Filmproduktion
Συμπαραγωγή:ZDF
Φορμά:Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής:Γερμανία-Ρωσία
Διάρκεια:100'
Έτος Παραγωγής:2005
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Deckert Distribution info@deckert-distribution.com
Πρόγραμμα Προβολών
ΦPINTA ΛIAΠΠA:Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017 - 13:30 | ID:543
Επιστροφή
 Χορηγοί



tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff