webtickets
 Ενότητες
 Αφιερώματα

Σκηνοθεσία
Βιτάλι Μάνσκι

Φιλμογραφία
1988 Boomerang
1990 Post
1990-95 Etudes about Love
1991 Τelo Lenina | Lenin’s Body
1993 Srezki ocherednoy voyny | Cuts of a Recurrent War
1995 Bliss
1999 Tchastnye kroniki. Monolog | Private Chronicles. Monologue | Ιδιωτικά χρονικά. Μονόλογος
2001 Gorbatchev. After The Empire
2001 Yeltsin. Another Life
2001 Putin: Visokosnyi God
2002 Brodwey. Chernoye Morye | Μπρόντγουεϊ. Μαύρη Θάλασσα
2003 Anatomy of t.a.T.u.
2005 Nasha Rodina | Τι είν’ η πατρίδα μας;
2006 Zhar nezhnykh. dikyi, dikyi plyazh
2008 Devstvenost
2008 Dawn
2008 Sunset
2008 Dalai Lama 14
2009 Beginning
2009 Nikolina Gora. Epilogue
2011 Patria o Muerte | Πατρίδα ή θάνατος
2013 Truba | Αγωγός
2014 The Book
2015 V luchakh solnca | Κάτω από τον ήλιο
​2016 Rodnye | Στενοί δεσμοί

Αφιέρωμα στον Βιτάλι Μάνσκι

Μπρόντγουεϊ. Μαύρη Θάλασσα / Βιτάλι Μάνσκι

Πρόσφυγες από τις Καυκασιανές δημοκρατίες, Αρμένιοι, Αζέροι και Ρώσοι, συναντιούνται στις όχθες της Μαύρης Θάλασσας: δουλεύουν ως καταστηματάρχες, ναυαγοσώστες, τραγουδιστές καραόκε – ή απλώς απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Όλα αυτά συμβαίνουν σ’ ένα μέρος που λέγεται Μπρόντγουεϊ και δεν υπάρχει σε κανένα χάρτη, ακόμα και στον πιο λεπτομερή. Οι προσωρινοί κάτοικοι του Μπρόντγουεϊ συνιστούν τη μικρογραφία ενός ολόκληρου κόσμου, που αποτελείται από μικρά κάρα, σκηνές ή πάγκους σε πυκνές σειρές. Μια σχεδόν νοσταλγική αποτύπωση ενός σκηνικού που στήνεται για μερικές εβδομάδες κάθε καλοκαίρι και δεν θυμίζει σε τίποτα την καθημερινότητα της σημερινής Ρωσίας.


Σκηνοθεσία:Βιτάλι Μάνσκι
Σενάριο:Vitaly Mansky
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Pavel Kostomarov
Μοντάζ:Georgy Klubkov & Igor Nikolajev
Ήχος:Vitaly Kryglikov
Παραγωγός:Heino Deckert
Παραγωγή:Ma.ja.de Filmproduktion
Συμπαραγωγή:ZDF & Czech Television, RTR Russian Television, Vertov Studio
Φορμά:Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής:Γερμανία-Ρωσία-Τσεχία
Διάρκεια:78'
Έτος Παραγωγής:2002
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Deckert Distribution info@deckert-distribution.com
Βραβεία
Βραβείο «Ελβετικής Ιδέας» του δικτύου SRG SSR – Visions du Réel 2002, Switzerland
Βραβείο Τζαμπάολο Πάολι – Festival dei Popoli 2002, Italy
Πρόγραμμα Προβολών
ΣTAYPOΣ TOPNEΣ:Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017 - 13:15 | ID:263
Επιστροφή
 Χορηγοί



tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff