webtickets
 Ενότητες
 Αφιερώματα

Σκηνοθεσία
Δημήτρης Γκουζιώτης

Φιλμογραφία
(επιλεκτική)
1993 Κοζάνη (μμ)
1999 Ενδοχώρα
2001 Αιανή – Ιππική πορεία στο χρόνο
2004 Η Παναγία στην Τήνο
2012 Από πηλό
2017 Συράκος Δανάλης – Εκδρομή στο φως

Ελληνικό Πανόραμα

Συράκος Δανάλης – Εκδρομή στο φως / Δημήτρης Γκουζιώτης

Ο βετεράνος διευθυντής φωτογραφίας Συράκος Δανάλης (1927-2017) πηγαίνει μαζί μας μια εκ- δρομή στο φως. Εξιστορεί την ζωή του ως κινη- ματογραφιστή στα φιλμ των Τάκη Κανελλόπου- λου, Πάνου Γλυκοφρύδη, Τώνιας Μαρκετάκη, και άλλων σημαντικών σκηνοθετών. Μας θυμίζει την προσφορά του στο ελληνικό ντοκιμαντέρ και στις σειρές μυθοπλασίας της ΕΡΤ της μεταπολίτευσης. Μας εκπλήσσει με τη δημιουργική συνέχειά του ως εικαστικού καλλιτέχνη, τα τελευταία χρόνια, στο εργαστήρι του στην Αίγινα.


Σκηνοθεσία:Δημήτρης Γκουζιώτης
Σενάριο:Ειρήνη Ψαρέλλη, Δημήτρης Γκουζιώτης
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Κωστής Νικολόπουλος
Μοντάζ:Δήμητρα Μπέση
Ήχος:Δήμητρα Μπέση
Μουσική:Τρίο Κατάρα (Κώστας Κωστάκης, Παναγιώτης Διαμαντής, Σωτήρης Λέτσιος)
Παραγωγός:Δήμητρα Μπέση
Φορμά:Έγχρωμο-Ασπρόμαυρο
Χώρα Παραγωγής:Ελλάδα
Διάρκεια:75'
Έτος Παραγωγής:2017
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Δήμητρα Μπέση dimitrabessi@gmail.com

Σε συνεργασία με το Δήμο Παύλου Μελά
Πρόγραμμα Προβολών
ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ:Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017 - 20:00 | ID:426
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ:Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017 - 22:00 | ID:---
ΣTAYPOΣ TOPNEΣ:Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017 - 13:15 | ID:562
Επιστροφή
 Χορηγοί



tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff