webtickets
 Ενότητες
 Αφιερώματα

Σκηνοθεσία
Αμπάς Κιαροστάμι

Φιλμογραφία
(επιλεκτική)
1987 Khane-ye doust kodjast? | Πού είναι το σπίτι του φίλου μου; (μυθοπλασία)
1990 Close Up (μυθοπλασία)
1997 Ta'm e guilass | Η γεύση του κερασιού (μυθοπλασία)
1999 Bad ma ra khahad bord | Ο άνεμος θα μας πάρει (μυθοπλασία)
2002 Dah | Δέκα (μυθοπλασία)
2010 Copie conforme | Γνήσιο αντίγραφο (μυθοπλασία)
2016 Take Me Home

Σινεμά

Πήγαινέ με σπίτι / Αμπάς Κιαροστάμι

Στην τελευταία ταινία που γύρισε πριν από το θάνατό του, ο Αμπάς Κιαροστάμι ταξιδεύει με την κάμερά του στον ιταλικό νότο και μας παρουσιάζει ένα πανέμορφο και παιγνιώδες βίντεο γεμάτο σοκάκια και σκάλες, συμπυκνώνοντας έτσι σε λίγα μόλις λεπτά την αξία της κληρονομιάς του: ένα μοναδικό βλέμμα στον κόσμο των μικρών πραγμάτων.


Σκηνοθεσία:Αμπάς Κιαροστάμι
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Abbas Kiarostami
Μοντάζ:Adel Yaraghi
Ήχος:Ensieh Maleki
Μουσική:Peter Soleymanipour
Παραγωγή:Kiarostami Foundation
Φορμά:Ασπρόμαυρο
Χώρα Παραγωγής:Ιράν
Διάρκεια:16'
Έτος Παραγωγής:2016
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Iranian Independents info@iranianindependents.com
Πρόγραμμα Προβολών
OΛYMΠION:Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017 - 13:00 | ID:613
TZON KAΣΣABETHΣ:Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017 - 17:15 | ID:955
Επιστροφή
 Χορηγοί



tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff