webtickets
 Ενότητες
 Αφιερώματα

Σκηνοθεσία
Μπιλ Μόρισον

Φιλμογραφία
(επιλεκτική)
2002 Decasia
2010 Spark of Being
2011 The Miners’ Hymns
2011 Tributes – Pulse
2013 The Great Flood
2016 Dawson City: Frozen Time

Σινεμά

Ντόσον Σίτι: Παγωμένος χρόνος / Μπιλ Μόρισον

Αρχειακό υλικό, σπάνιες ταινίες του βωβού και κινηματογραφικά επίκαιρα, συνεντεύξεις και ιστορικές φωτογραφίες αφηγούνται την παράξενη, αληθινή ιστορία μιας συλλογής που αριθμεί περισσότερες από 500 ταινίες της περιόδου 1910-1920, οι οποίες ήταν χαμένες για 50 χρόνια προτού βρεθούν θαμμένες σε μια πισίνα, στα βάθη της περιοχής Γιούκον του Καναδά. O μεγαλύτερος αρχειοθέτης-κινηματογραφιστής της εποχής μας φτιάχνει ένα μοναδικό κολάζ-λεπτοβελονιά από μια εύθραυστη πρώτη ύλη, για μια εύθραυστη πραγματικότητα που κινείται πάνω σε λεπτό πάγο.


Σκηνοθεσία:Μπιλ Μόρισον
Σενάριο:Bill Morrison
Μοντάζ:Bill Morrison
Ήχος:John Somers
Μουσική:Alex Somers
Παραγωγός:Madeleine Molyneaux, Bill Morrison
Παραγωγή:Hypnotic Pictures, Picture Palace Pictures
Φορμά:Έγχρωμο-Ασπρόμαυρο
Χώρα Παραγωγής:ΗΠΑ
Διάρκεια:120'
Έτος Παραγωγής:2016
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Picture Palace Pictures picturepalacesale@yahoo.com
Πρόγραμμα Προβολών
OΛYMΠION:Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017 - 23:00 | ID:517
TΩNIA MAPKETAKH:Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017 - 22:30 | ID:837
Επιστροφή
 Χορηγοί



tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff