webtickets
 Ενότητες
 Αφιερώματα

Σκηνοθεσία
Μπέντε Φόρερ

Φιλμογραφία
(επιλεκτική)
2003-2012 Food Unwrapped (TV series)
2008 In de ban van het ding | Lord of the Things
2011-2014 De Rekenkamer | Figure It Out
2013 Fotostudio de jong | Photostudio
2014 Pieter in de prehistorie | Peter in Prehistoric Times
2016 The Chocolate Case

Food vs. Food

Φάκελος: Σοκολάτα / Μπέντε Φόρερ

Η απίστευτη ιστορία τριών Ολλανδών δημοσιογράφων που προσπάθησαν να πείσουν τις μεγάλες εταιρείες της σοκολατοβιομηχανίας να βάλουν τέλος στην παιδική εργασία και, όταν αυτές τους αγνόησαν, αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να δημιουργήσουν την πρώτη μπάρα σοκολάτας που δεν ήταν προϊόν σκλαβιάς. Το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία της σοκολάτας Tony’s Chocolonely, μιας από τις κορυφαίες μάρκες στην Ολλανδία. Ένα ζωντανό, αστείο και συχνά συγκινητικό ντοκιμαντέρ, φτιαγμένο με αγάπη από πλάνα αρχείου σε συνδυασμό με καινούργιο υλικό.


Σκηνοθεσία:Μπέντε Φόρερ
Σενάριο:Benthe Forrer
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Maarten Kramer
Μοντάζ:Ralf Verbeek
Ήχος:Eric Leek
Μουσική:Kyteman
Παραγωγός:Barbara Coronel
Παραγωγή:BlazHoffski, Dahl TV
Φορμά:Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής:Ολλανδία
Διάρκεια:90'
Έτος Παραγωγής:2016
Παγκόσμια εκμετάλλευση:BlazHoffski Productions B.V. / Dahl TV jindra@offbeatcinema.nl
Πρόγραμμα Προβολών
TZON KAΣΣABETHΣ:Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017 - 20:00 | ID:756
ΦPINTA ΛIAΠΠA:Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017 - 15:45 | ID:844
Επιστροφή
 Χορηγοί



tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff