webtickets
 Ενότητες
 Αφιερώματα

Σκηνοθεσία
Αντρέας Γιόνσεν

Φιλμογραφία
(επιλεκτική)
2006 Inside Outside 
2008 Man Ooman | Man Woman 
2008 Natasja 
2011 A Kind of Paradise 
2012 Kidd Life 
2013 Ai Weiwei – The Fake Case 
2016 Bugs

Food vs. Food

Μαμούνια / Αντρέας Γιόνσεν

Tρεις χαρισματικοί νέοι σεφ μόλις αποφοίτησαν από το πειραματικό εργαστήριο μαγειρικής Nordic Food Lab του Ρενέ Ρετζέπι – ιδιοκτήτη και σεφ του περίφημου εστιατορίου ΝΟΜΑ της Κοπεγχάγης. Στόχος της καριέρας τους δεν γίνεται η επινόηση γκουρμέ πιάτων για την ελίτ, αλλά κάτι παράτολμο: η ενσωμάτωση των εντόμων στη δυτική μαγειρική. Οι τρεις τους ταξιδεύουν ανά τον κόσμο και δοκιμάζουν άγνωστες γεύσεις, σκάβοντας στο χώμα με την παρότρυνση ανθρώπων που θεωρούν κάποια αρθρόποδα τα πιο γευστικά σνακ ή πηγαίνοντας σε εργοστάσια που έχουν περάσει στη μαζική παραγωγή γρύλων και σκουληκιών. Ένα ευφάνταστο ντοκιμαντέρ για το μέλλον της διατροφής.


Σκηνοθεσία:Αντρέας Γιόνσεν
Σενάριο:Andreas Johnsen
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Andreas Johnsen
Μοντάζ:Menno Boer, Per Sandholt
Ήχος:Philip Nicolai Flindt
Μουσική:Spacelab, Mikkel Hess, Anders AC Christensen, Nikolaj Hess
Παραγωγός:Sigrid Dyekjær
Παραγωγή:Danish Documentary Production
Συμπαραγωγή:Submarine, Kloos & Co, Clin d’Oeil, DR RTBF, VPRO
Φορμά:Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής:Δανία
Διάρκεια:76'
Έτος Παραγωγής:2016
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Autlook Filmsales welcome@autlookfilms.com
Πρόγραμμα Προβολών
TZON KAΣΣABETHΣ:Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017 - 17:30 | ID:055
OΛYMΠION:Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017 - 13:00 | ID:413
Επιστροφή
 Χορηγοί



tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff