webtickets
 Ενότητες
 Αφιερώματα

Σκηνοθεσία
Ούλριχ Ζάιντλ

Φιλμογραφία
(επιλεκτική)
1995 Animal Love
1997 Der Busenfreund | Ο επιστήθιος φίλος (TV)
1998 Models | Μοντέλα
2001 Hundstage | Σκυλίσιες μέρες (μυθοπλασίας)
2003 Jesus Du Weisst | Χριστέ μου, ξέρεις
2014 Im Keller | Στο υπόγειο
2016 Safari

Περιβάλλον

Σαφάρι / Ούλριχ Ζάιντλ

Κάπου στην Αφρική. Στις απέραντες, άγριες εκτάσεις όπου βόσκουν χιλιάδες αντιλόπες, ζέβρες, γκνου και άλλα πλάσματα, άλλοι πάνε διακοπές. Γερμανοί και Αυστριακοί τουρίστες-κυνηγοί διασχίζουν τη σαβάνα, στήνουν καραούλι, παραμονεύουν τη λεία τους. Πυροβολούν, αφήνουν ένα λυγμό ενθουσιασμού και ποζάρουν μπροστά στα ζώα που σκότωσαν. Μια ταξιδιωτική ταινία με θέμα το φόνο, μια ταινία για την ανθρώπινη φύση που μόνο ο Ούλριχ Ζάιντλ θα μπορούσε να γυρίσει.


Σκηνοθεσία:Ούλριχ Ζάιντλ
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Wolfgang Thaler
Μοντάζ:Christof Schertenleib
Ήχος:Paul Oberle
Παραγωγός:Ulrich Seidl
Παραγωγή:Ulrich Seidl Film Produktion GmbH
Συμπαραγωγή:ARTE G.E.I.E., Danish Documentary, WDR
Φορμά:Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής:Αυστρία
Διάρκεια:91'
Έτος Παραγωγής:2016
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Coproduction Office sales@coproductionoffice.eu
Πρόγραμμα Προβολών
ΣTAYPOΣ TOPNEΣ:Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017 - 23:00 | ID:067
OΛYMΠION:Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017 - 20:30 | ID:416
Επιστροφή
 Χορηγοί



tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff