webtickets
 Ενότητες
 Αφιερώματα

Σκηνοθεσία
Σίμον Ντοτάν

Φιλμογραφία
(επιλεκτική)
1982 Tzlila Chozeret | Repeat Dive
1986 Hiuch HaGdi | The Smile of the Lamb
1999 You Can Thank Me Later (μυθοπλασίας)
2006 Hot House
2016 Hamitnahlim | The Settlers

Μνήμη/Ιστορία

Οι έποικοι / Σίμον Ντοτάν

Η πρώτη ταινία του είδους της που συνθέτει μια ολοκληρωμένη εικόνα των Ισραηλινών εποίκων που ζουν στα κατεχόμενα εδάφη της Δυτικής Όχθης. Μια ιστορική επισκόπηση, μια γεωπολιτική μελέτη και μαζί μια ευαίσθητη ματιά σ’ αυτές τις αμφιλεγόμενες κοινότητες που βρίσκονται στο επίκεντρο των πιο δύσκολων προκλήσεων που αντιμετωπίζει το Ισραήλ και η διεθνής κοινότητα σήμερα, καθώς οι Παλαιστίνιοι και οι Ισραηλινοί ξεκινούν πάλι το διάλογο.


Σκηνοθεσία:Σίμον Ντοτάν
Σενάριο:Shimon Dotan, Oron Adar
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Philippe Bellaiche
Μοντάζ:Oron Adar
Ήχος:Ronen Geva
Μουσική:Ray Fabi
Παραγωγός:Estelle Fialon, Jonathan Aroch, Paul Cadieux, Shimon Dotan
Παραγωγή:Les Films Du Poisson, Talisma Productions, Filmoption International
Συμπαραγωγή:Arte France, Yes Docu, NDR, BR, HR
Φορμά:Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής:Γαλλία-Καναδάς-Ισραήλ-Γερμανία
Διάρκεια:110'
Έτος Παραγωγής:2016
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Cinephil info@cinephil.com
Πρόγραμμα Προβολών
ΦPINTA ΛIAΠΠA:Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017 - 20:45 | ID:746
ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ:Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017 - 18:45 | ID:925
Επιστροφή
 Χορηγοί



tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff