webtickets
 Ενότητες
 Αφιερώματα

Σκηνοθεσία
Ζίγκα Βιρτς

Φιλμογραφία
(επιλεκτική φιλμογραφία)
2008 Sky Above the Town (μμ)
2012 War Games (μμ)
2013 Crescent Above Edelweiss (μμ)
2016 Ένα νέο σπιτικό (μμ μυθοπλασίας)
2016 Houston, We Have a Problem!

Μνήμη/Ιστορία

Houston, We Have a Problem! / Ζίγκα Βιρτς

Ο Ψυχρός Πόλεμος, η κόντρα για την κατάκτηση του διαστήματος και η προσσελήνωση της ΝΑΣΑ είναι ορόσημα που καθόρισαν μια εποχή. Παράλληλα, όμως, έδωσαν τροφή για θεωρίες συνωμοσίας. Στην ταινία,ο σκηνοθέτης Ζίγκα Βιρτς τροφοδοτεί με νέο υλικό τη συζήτηση και .στα δύο μέτωπα. Ένα συναρπαστικό δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ που εξερευνά το μύθο μιας συμφωνίας αξίας πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τον οποίο η Αμερική αγόρασε το κρυφό διαστημικό πρόγραμμα της Γιουγκοσλαβίας στις αρχές της δεκαετίας του ’60.


Σκηνοθεσία:Ζίγκα Βιρτς
Σενάριο:Ziga Virc, Bostjan Virc
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Andrej Virc
Μοντάζ:Vladimir Gojun
Ήχος:Matjaz Moraus Zdesar, Julij Zornik
Παραγωγός:Bostjan Virc
Παραγωγή:Studio Virc, Nukleus Film, Sutor Kolonko
Συμπαραγωγή:HBO Europe, Radio Televizija Slovenizija, WDR
Φορμά:Έγχρωμο-Ασπρόμαυρο
Χώρα Παραγωγής:Σλοβενία-Κροατία-Γερμανία-Τσεχία-Κατάρ
Διάρκεια:88'
Έτος Παραγωγής:2016
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Cat & Docs info@catndocs.com
Πρόγραμμα Προβολών
OΛYMΠION:Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017 - 20:30 | ID:816
ΦPINTA ΛIAΠΠA:Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017 - 18:00 | ID:945
Επιστροφή
 Χορηγοί



tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff