webtickets
 Ενότητες
 Αφιερώματα

Σκηνοθεσία
Ρίτι Παν

Φιλμογραφία
(επιλεκτική)
2002 S21, la machine de mort Khmère Rouge | S21, The Khmer Rouge Killing Machine
2011 Gibier d’élevage | Shiiku
2013 L ’Image manquante | Η εικόνα που λείπει
2014 La France est notre patrie | Η Γαλλία είναι η πατρίδα μας
2016 Exil | Exile

Μνήμη/Ιστορία

Εξορία / Ρίτι Παν

Ένας στοχασμός πάνω στην απουσία, την εσωτερική απομόνωση, την πολιτική. Ένα αγόρι που ζούσε στη Λαϊκή Δημοκρατία της Καμπουτσέας και που σήμερα είναι άνδρας αναρωτιέται: Τι είδους επανάσταση θα επιθυμούσαμε; Μια επανάσταση στα μέτρα της ανθρωπότητας, με σεβασμό και κατανόηση; Ή μια απόπειρα καταστροφής, η ψευδής καθαρότητα της οποίας έχει αποκτήσει τόσους και τόσους υποστηρικτές σε Ανατολή και Δύση; Ένα ποιητικό ντοκιμαντέρ για το τι σημαίνει να μεγαλώνεις στην εποχή των Ερυθρών Χμερ, με τη χαρακτηριστική κινηματογραφική περιπλάνηση της μνήμης του Παν.


Σκηνοθεσία:Ρίτι Παν
Σενάριο:Rithy Panh
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Rithy Panh, Mesar Prum
Μοντάζ:Rihty Pahn
Ήχος:Eric Tisserand
Σκηνικά:Mang Sarith, Sang Nan
Μουσική:Marc Marder
Παραγωγός:Catherine Dussart
Παραγωγή:CDP
Συμπαραγωγή:ARTE, Bophana Production
Φορμά:Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής:Γαλλία-Καμπότζη
Διάρκεια:77'
Έτος Παραγωγής:2016
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Films Distribution info@filmsdistribution.com
Πρόγραμμα Προβολών
OΛYMΠION:Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017 - 18:00 | ID:215
TZON KAΣΣABETHΣ:Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017 - 17:30 | ID:355
Επιστροφή
 Χορηγοί



tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff