webtickets
 Ενότητες
 Αφιερώματα

Σκηνοθεσία
Ντάμγιαν Κοζολέ

Φιλμογραφία
(επιλεκτική)
2003 Rezervni deli | Spare Parts (μυθοπλασία)
2005 Delo osvobaja | Labor Equals Freedom (μυθοπλασία)
2008 Za vedno | Forever (μυθοπλασία)
2009 Slovenka | Slovenian Girl (μυθοπλασία)
2012 Long Vacation
2013 Ulay: Project Cancer
2016 Nočno življenje | Nightlife (μυθοπλασία)
2016 Meje | Borders

Ανθρώπινα Δικαιώματα

Σύνορα / Ντάμγιαν Κοζολέ

24 Οκτωβρίου 2015: μια όμορφη ημέρα του φθινοπώρου, καταμεσής ενός όμορφου τοπίου. Συνοδεία στρατού και αστυνομίας, μια πομπή από πρόσφυγες και μετανάστες οδηγούνται από τη ζώνη Σένγκεν ανάμεσα στην Κροατία και τη Σλοβενία στο κέντρο υποδοχής στο Μπρέζιτσε. Όμως, στο τέλος αυτού του αποκαλυπτικού δεκάλεπτου σταθερού μονοπλάνου, το τοπίο δεν μοιάζει πια τόσο όμορφο όσο στην αρχή.


Σκηνοθεσία:Ντάμγιαν Κοζολέ
Σενάριο:Damjan Kozole
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Matjaž Mrak
Μοντάζ:Jurij Moškon
Ήχος:Julij Zornik
Παραγωγός:Danijel Hočevar
Παραγωγή:Vertigo
Φορμά:Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής:Σλοβενία
Διάρκεια:10'
Έτος Παραγωγής:2016
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Vertigo danijel@vertigo.si
Βραβεία
Ειδική Μνεία Βραβείου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων – Sarajevo FF 2016, Bosnia-Herzegovina
Βραβείο Βέσνα για το Καλύτερο Ντοκιμαντέρ – Portorož 2016, Slovenia
Πρόγραμμα Προβολών
ΣTAYPOΣ TOPNEΣ:Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017 - 20:30 | ID:266
ΣTAYPOΣ TOPNEΣ:Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017 - 13:30 | ID:363
Επιστροφή
 Χορηγοί



tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff