webtickets
 Ενότητες
 Αφιερώματα

Σκηνοθεσία
Σαλομέ Τζάσι

Φιλμογραφία
(επιλεκτική)
2006 Jejich helikoptéra | Their Helicopter (μμ)
2009 Dadumebulebi | Speechless (μμ)
2010 Lideri Khoveltvis Martalia | The Leader Is Always Right
2011 Bakhmaro
2016 Daisis Miziduloba | The Dazzling Light of Sunset

Κυρίως πρόγραμμα

Το εκτυφλωτικό φως της δύσης / Σαλομέ Τζάσι

​Η Νταρικό, η μοναδική δημοσιογράφος ενός τοπικού τηλεοπτικού καναλιού σε μια μικρή πόλη της Γεωργίας, παλεύει με διάφορα ρεπορτάζ για να φτιάξει ένα ψευδο-εθνογραφικό πορτρέτο μιας κοινότητας και των παραδόσεών της. Όπως ο Βιργίλιος με τον Δάντη, έτσι κι αυτή οδηγεί τη σκηνοθέτιδα Σαλομέ Τζάσι μέσα από τους Γεωργιανούς «κύκλους της κολάσεως», σε μια μικροσκοπική κωμικοτραγωδία που αποκαλύπτει μια χώρα η οποία βρίσκεται σε διαρκή μετάβαση.


Σκηνοθεσία:Σαλομέ Τζάσι
Σενάριο:Salomé Jashi
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Salomé Jashi
Μοντάζ:Derek Howard
Ήχος:David Sikharulidze, Ivane Gvaradze, Giorgi Khancheli
Παραγωγός:Urte Amelie Fink, Salomé Jashi, Gregor Streiber
Παραγωγή:Sakdoc Film, inselfi lm produktion
Φορμά:Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής:Γεωργία-Γερμανία
Διάρκεια:74'
Έτος Παραγωγής:2016
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Syndicado aleksandar@syndicado.com
Βραβεία
Βασικό Βραβείο (Regard Neuf) – Visions du Réel 2016, Switzerland
Καλύτερο Ντοκιμαντέρ από την Κεντρική και ανατολική ευρώπη, Καλύτερο πρώτο Ντοκιμαντέρ – Jihlava IDFF 2016, Czech Republic
Πρόγραμμα Προβολών
OΛYMΠION:Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017 - 14:00 | ID:113
ΣTAYPOΣ TOPNEΣ:Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017 - 17:30 | ID:564
Επιστροφή
 Χορηγοί



tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff