webtickets
 Ενότητες
 Αφιερώματα

Σκηνοθεσία
Γιώργος Παντελεάκης

Φιλμογραφία
(επιλεκτική)
2007 Περί Ποιητικής Τεκμήριο, Α’ Ενότητα
2009 Ζει ο Μέγας Αλέξανδρος; (μμ)
2012 155 Sold
2013 BOXER
2017 Το παιδί θαύμα

Κυρίως πρόγραμμα

Το παιδί θαύμα / Γιώργος Παντελεάκης

Το παιδί θαύμα από την Ελλάδα, σύμφωνα με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Πυγμαχίας, μας μυεί στο μοναδικό στυλ πυγμαχίας που έχει συνδημιουργήσει με τον πατέρα του. Η ιστορία του πυγμάχου Αλέξανδρου Τσανικίδη σε πορεία ανάκαμψης έπειτα απο ένα σοβαρό τραυματισμό, με στόχο τους Ολυμπιακούς του Ρίο. Ένα καινοτόμο και υψηλής αισθητικής ντοκιμαντέρ με συνεχή δράση, που ενσωματώνει στην αφήγηση τους μουσικούς, με μια αβαν-γκαρντ, τζαζ προσέγγιση. Ένα δημιουργικό, εμμονικό, γεμάτο δραματική ένταση δοκίμιο για έναν θιασώτη αυτού του τόσο παρεξηγημένου ολυμπιακού αθλήματος.


Σκηνοθεσία:Γιώργος Παντελεάκης
Σενάριο:Γιώργος Παντελεάκης
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Γιώργος Παντελεάκης
Μοντάζ:Γιώργος Παντελεάκης
Ήχος:Γιώργος Παντελεάκης
Μουσική:Δημήτρης Κλωνής, Χάρης Χαραλάμπους
Παραγωγός:Γιώργος Παντελεάκης
Παραγωγή:Independent Greek Cinema
Φορμά:Έγχρωμο-Ασπρόμαυρο
Χώρα Παραγωγής:Ελλάδα
Διάρκεια:72'
Έτος Παραγωγής:2017
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Yorgos Panteleakis Independent Greek Cinema panteleakis@live.com
Παγκόσμια Πρεμιέρα
Πρόγραμμα Προβολών
ΦPINTA ΛIAΠΠA:Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017 - 20:45 | ID:846
ΦPINTA ΛIAΠΠA:Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017 - 13:30 | ID:943
Επιστροφή
 Χορηγοί



tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff