webtickets
 Ενότητες
 Αφιερώματα

Σκηνοθεσία
Νίκος Λυγγούρης

Φιλμογραφία
(επιλεκτική)
2004 Καλοκαιρινές αστραπές 
2007 Οι εραστές της Αξού 
2009 Ο Αγγελόπουλος γυρίζει τη Σκόνη του χρόνου 
2012 Ξύπνησε ο Σουλτάν Αχμέτ 
2017 Ο διάλογος του Βερολίνου

Κυρίως πρόγραμμα

Ο διάλογος του Βερολίνου / Νίκος Λυγγούρης

Ένα κινηματογραφικό δοκίμιο που αποτελείται από κομμάτια ντοκιμαντέρ, μυθοπλασίας και φιλοσοφικού στοχασμού, με θέμα το πολύπλοκο αλληλεπιδραστικό παιχνίδι μεταξύ των πολιτισμών του ευρωπαϊκού βορρά και νότου που έχει τη μορφή ενός πέρα-δώθε μεταξύ Γερμανίας και Ελλάδας. Ένα ταξίδι μέσα από το λαβύρινθο της νεώτερης ευρωπαϊκής ιστορίας, κατά τη διάρκεια του οποίου εθνογραφία, ιστοριογραφία, πολιτισμός, καθημερινότητα, πολιτική και προσωπικά βιώματα αναμειγνύονται σε καινούργιους συνδυασμούς.


Σκηνοθεσία:Νίκος Λυγγούρης
Σενάριο:Νίκος Λυγγούρης
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Νίκος Λυγγούρης
Μοντάζ:Νίκος Λυγγούρης
Ήχος:Claus Wilbrandt
Παραγωγός:Νίκος Λυγγούρης
Παραγωγή:Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου
Συμπαραγωγοί:Jost Hering
Συμπαραγωγή:Jost Hering Filme
Αφήγηση:Νίκος Λυγγούρης
Φορμά:Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής:Ελλάδα
Διάρκεια:80'
Έτος Παραγωγής:2017
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Νίκος Λυγγούρης Wil.lig@gmx.de
Παγκόσμια Πρεμιέρα
Πρόγραμμα Προβολών
TΩNIA MAPKETAKH:Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017 - 20:15 | ID:736
ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ:Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017 - 16:15 | ID:824
Επιστροφή
 Χορηγοί



tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff