webtickets
 Ενότητες
 Αφιερώματα

Σκηνοθεσία
Σούζαν Μόργκαν Κούπερ

Φιλμογραφία
(επιλεκτική)
1997 Mirjiana: One Girl’s Journey
2009 An Unlikely Weapon
2013 Mulberry Child | Το παιδί της μουριάς
2016 Hopper: In His Own Words
2016 To the Moon and Back

Κυρίως πρόγραμμα

Μέχρι το φεγγάρι και πάλι πίσω / Σούζαν Μόργκαν Κούπερ

Τα φαινομενικά ασύνδετα γεγονότα της πολιτικής δολοφονίας ενός Μοσχοβίτη δικηγόρου και της ακύρωσης 259 υιοθεσιών Ρώσων ορφανών από οικογένειες στην Αμερική τελικά συνδέονται με μια σχέση βαθιά και ύπουλη. Από την ιδρυματοποίηση των εγκαταλειμμένων παιδιών και των παιδιών με ειδικές ανάγκες στη Ρωσία, κι από τις διασυνοριακές συναλλαγές ενός τραπεζίτη με επενδύσεις δισεκατομμυρίων έως την τραγωδία μιας οικογένειας στην Αμερική, η ταινία διερευνά το πώς η διαφθορά της ρωσικής πολιτικής συνδέεται με την ιστορία ενός υιοθετημένου παιδιού, του οποίου ο τυχαίος θάνατος έγινε η επίσημη αιτία της απαγόρευσης των υιοθεσιών από τον Πούτιν.


Σκηνοθεσία:Σούζαν Μόργκαν Κούπερ
Σενάριο:Susan Morgan Cooper
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Quyen Tran
Μοντάζ:Tyler MacIntyre
Ήχος:Mark Stoeckinger
Μουσική:Russ Howard, Kyle Eastwood, Matt McGuire
Παραγωγός:Susan Morgan Cooper
Παραγωγή:Morgan Cooper Productions
Αφήγηση:Jessica Long
Φορμά:Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής:ΗΠΑ-Ρωσία
Διάρκεια:85'
Έτος Παραγωγής:2016
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Morgan Cooper Productions morgancooperproductions@hotmail.com
Ευρωπαϊκή Πρεμιέρα
Βραβεία
Βραβείο Κοινού – Nashville IFF 2016, USA
Πρόγραμμα Προβολών
TZON KAΣΣABETHΣ:Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017 - 17:30 | ID:655
ΣTAYPOΣ TOPNEΣ:Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017 - 15:30 | ID:764
Επιστροφή
 Χορηγοί



tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff