webtickets
 Ενότητες
 Αφιερώματα

Σκηνοθεσία
Μαξ Κέστνερ

Φιλμογραφία
(επιλεκτική)
2007 The World in Denmark
2008 Næste gang bliver vi fugle
2009 Dreams in Copenhagen
2011 Η μεγάλη αδελφή της Τζένι
2012 I Am Fiction
2016 Amateurs in Space

Κυρίως πρόγραμμα

Ερασιτέχνες στο διάστημα / Μαξ Κέστνερ

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Μαξ Κέστνερ παρακολουθεί για έξι χρόνια δύο κολλητούς φίλους και κορυφαίους μηχανικούς στην προσπάθειά τους να κατασκευάσουν έναν χειροποίητο πύραυλο για να ταξιδέψουν στο φεγγάρι – και γίνεται κι αυτός φίλος, συνεργάτης και... συνένοχος. Παρά τις αντιξοότητες, φτιάχνουν τον μικρότερο δυνατό πύραυλο με τα χρήματα που θα κόστιζε ένα μικρό αμάξι. Η ιστορία ενός από τα μεγαλύτερα όνειρα της ανθρωπότητας, που αποδεικνύει πως δεν είναι τόσο οι τεχνικές του «φτιάξ’ το μόνος σου», αλλά η δύναμη της θέλησης που μπορεί να οδηγήσει τους κοινούς θνητούς πιο κοντά στ’ άστρα.


Σκηνοθεσία:Μαξ Κέστνερ
Σενάριο:Max Kestner
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Max Kestner, Claus Mejling, Poul Mejer, Kim Høgh Mikkelsen
Μοντάζ:Jacob Thuesen
Ήχος:Hans Møller
Μουσική:Paul Leonard-Morgan
Παραγωγός:Sigrid Dyekjær
Παραγωγή:Danish Documentary Production
Φορμά:Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής:Δανία
Διάρκεια:89'
Έτος Παραγωγής:2016
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Autlook Filmsales welcome@autlookfilms.com
Πρόγραμμα Προβολών
OΛYMΠION:Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017 - 20:30 | ID:316
ΣTAYPOΣ TOPNEΣ:Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017 - 23:30 | ID:768
Επιστροφή
 Χορηγοί



tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff