webtickets
 Ενότητες
 Αφιερώματα

Σκηνοθεσία
Μένιος Καραγιάννης

Φιλμογραφία
(επιλεκτική)
2013 Σκάπετα
2014 Α ΡΙΚΑ. A.
2015 Lowland
2016 33.333: Η Οδύσσεια του Νίκου Καζαντζάκη
2017 Deadline

Κυρίως πρόγραμμα

Deadline / Μένιος Καραγιάννης

Πού συγκλίνουν οι απόψεις ενός αστροφυσικού κι ενός νεκροθάφτη; Εφόσον είμαστε κάτι παραπάνω από αυτό που συλλαμβάνουν οι αισθήσεις μας, πώς θα σταθούμε απέναντι στο άγνωστο και πώς θα απαλύνουμε το φόβο του θανάτου; Μέσα από απόψεις επιστημόνων και εμπειρίες ανθρώπων, η ταινία αναζητά τη σχέση που μας καθιστά ελεύθερους και υπεύθυνους απέναντι στο μυστήριο που μας περιβάλλει.


Σκηνοθεσία:Μένιος Καραγιάννης
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Μένιος Καραγιάννης
Μοντάζ:Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Μουσική:Απόστολος Δημητρακόπουλος
Παραγωγός:Μένιος Καραγιάννης
Φορμά:Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής:Ελλάδα
Διάρκεια:78'
Έτος Παραγωγής:2017
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Μένιος Καραγιάννης men.carayan@gmail.com
Παγκόσμια Πρεμιέρα
Πρόγραμμα Προβολών
ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ:Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017 - 19:30 | ID:326
TΩNIA MAPKETAKH:Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017 - 15:15 | ID:434
Επιστροφή
 Χορηγοί



tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff