webtickets
 Ενότητες
 Αφιερώματα

Σκηνοθεσία
Φέντον Μπέιλι

Φιλμογραφία
(επιλεκτική)
1997 Shantay (μμ)
2001 Out of the Closet, Off the Screen: The Life of William Haines
2005 Inside Deep Throat | Μέσα στο βαθύ λαρύγγι
2011 Becoming Chaz
2011 The Strange History of Don't Ask, Don't Tell
2016 Mapplethorpe: Look at the Pictures

Ράντι Μπαρμπέιτο

Φιλμογραφία
(επιλεκτική)
1997 Shantay (μμ)
2001 Out of the Closet, Off the Screen: The Life of William Haines
2005 Inside Deep Throat | Μέσα στο βαθύ λαρύγγι
2011 Becoming Chaz
2011 The Strange History of Don't Ask, Don't Tell
2016 Mapplethorpe: Look at the Pictures

Κυρίως πρόγραμμα

Μέιπλθορπ: Κοίτα τις εικόνες / Φέντον Μπέιλι, Ράντι Μπαρμπέιτο

Το πρώτο μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ που έγινε για τον αμφιλεγόμενο Αμερικανό καλλιτέχνη Ρόμπερτ Μέιπλθορπ από τότε που πέθανε από AIDS το 1989. Η πρώτη του ατομική έκθεση το 1976 παρουσιάζει τα θέματά του: λουλούδια, πορτρέτα και γυμνά. Σύντομα γίνεται διαβόητος για τις απερίφραστα σεξουαλικές φωτογραφίες γκέι σαδομαζοχιστικών σκηνών και για τις γυμνές φωτογραφίες μαύρων ανδρών. Το μόνο πιο προκλητικό από τις φωτογραφίες του Μέιπλθορπ ήταν η ίδια του η ζωή. Με απεριόριστη πρόσβαση στα αρχεία του, οι σκηνοθέτες φέρνουν στο φως άγνωστες ώς τώρα συνεντεύξεις του και συνθέτουν το πορτρέτο ενός καλλιτέχνη μ’ ένα τολμηρό όραμα.


Σκηνοθεσία:Φέντον Μπέιλι, Ράντι Μπαρμπέιτο
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Huy Truong, Mario Panagiotopoulos
Μοντάζ:Langdon F. Page
Μουσική:David Benjamin Steinberg
Παραγωγός:Fenton Bailey, Randy Barbato, Katharina Otto-Bernstein, Mona Card
Παραγωγή:Film Manufacturers Inc., World of Wonder
Φορμά:Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής:ΗΠΑ
Διάρκεια:109'
Έτος Παραγωγής:2016
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Dogwoof info@dogwoof.com
Πρόγραμμα Προβολών
ΣTAYPOΣ TOPNEΣ:Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017 - 23:00 | ID:267
OΛYMΠION:Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017 - 23:00 | ID:617
Επιστροφή
 Χορηγοί



tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff