tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff
tiff

Πρόγραμμα Προβολών
Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016
Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016
Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016
Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016
Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016
Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016
Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016
Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016
Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016
Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016

Το πρόγραμμα προβολών είναι διαθέσιμο και σε μορφή .pdf

Όλες οι ταινίες προβάλλονται με ελληνικούς υπότιτλους.

Tο κάπνισμα δεν επιτρέπεται στους χώρους του Φεστιβάλ.

​Προσβάσιμες αίθουσες
Οι αίθουσες Ολύμπιον, Τώνια Μαρκετάκη, Φρίντα Λιάππα, Τζον Κασσαβέτης και Σταύρος Τορνές είναι προσβάσιμες σε άτομα με κινητικά προβλήματα.
Σκηνοθεσία
Μαρσέλ Γκίζλερ

Φιλμογραφία
(επιλεκτική)
1985 - Day Thieves
1988 - Sleepless Nights
1993 - The Blue Hour
1999 - Fögi Is a Bastard
2012 - Rosie
2014 - Electroboy

Electroboy / Μαρσέλ Γκίζλερ

Η ιστορία ενός άνδρα που ξεκίνησε να κατακτήσει τον κόσμο και έμαθε να φοβάται πως μπορεί να αποκτήσεις ό,τι θες πραγματικά. Αν αυτό ισχύει για κάποιον, αυτός είναι σίγουρα ο Φλόριαν Μπούρκχαρντ, που κατάφερε να πείσει τους πάντες γύρω του να εγκαταλείψουν τους στόχους τους και να επιτύχουν τον δικό του. Η ταινία αφηγείται τη συναρπαστική πραγματική ιστορία ενός νεαρού άνδρα που εγκαταλείπει το κλειστοφοβικό περιβάλλον του στην Ελβετία για να ταξιδέψει στον κόσμο αναζητώντας δόξα και αναγνώριση. Μέσα από απανωτές νίκες, επανεφευρίσκει τον εαυτό του ξανά και ξανά, αλλάζοντας περιβάλλον και καριέρες όπως οι άλλοι αλλάζουν πουκάμισα. Παρ’ όλα αυτά, η γρήγορη ζωή του Φλόριαν μετατρέπεται σε φυγή από την ίδια τη ζωή του, η οποία τελικά τον προφταίνει, πέφτοντας πάνω του με όλη της τη δύναμη.


Σκηνοθεσία:Μαρσέλ Γκίζλερ
Σενάριο:Jutta Doberstein
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Peter Indergand
Μοντάζ:Thomas Bachmann
Ήχος:Reto Stamm
Μουσική:Barduin
Παραγωγός:Anne-Catherine Lang, Olivier Zobrist
Παραγωγή:Langfilm/Bernard Lang AG, SwitzerlandΤ.+41 44 865 6627 info@langfilm.ch www.langfilm.ch
Φορμά:DCP Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής:Ελβετία
Διάρκεια:113'
Έτος Παραγωγής:2014
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Picture Tree International, Germany Τ.+49 30 4208 248 13 pti@picturetree-international.com www.picturetree-international.com
Πρόγραμμα Προβολών
ΦPINTA ΛIAΠΠA:Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016 - 15:30 | ID:144
ΦPINTA ΛIAΠΠA:Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016 - 13:15 | ID:243
Επιστροφή
 Χορηγοί