English Αρχική Επικοινωνία Πλοήγηση        Επιστροφή στο www.filmfestival.gr  
Πρόγραμμα Προβολών
Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014
Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014
Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014
Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014
Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014
Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014
Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014
Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014
Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014
Κυριακή, 23 Μαρτίου 2014

  Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο
και σε μορφή .pdf
 

Όλες οι ταινίες προβάλλονται με ελληνικούς υπότιτλους.
Σκηνοθεσία
Έλενα Ζερβοπούλου

Φιλμογραφία
2008 Το χαμόγελο του παιδιού
2012 Λουλούδια και μαχαίρια
2012 Γιατί η φτώχεια: Νομάδες της θάλασσας (TV) (μμ)
2013 Ενάντια στον σχολικό εκφοβισμό
2014 GR. Work in Progress

GR. Work in Progress / Έλενα Ζερβοπούλου

Τρεις Έλληνες προσπαθούν να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους. Θα μπορούσε αυτή η κρίση να γίνει η ευκαιρία για ν’ αλλάξουμε τους εαυτούς μας και την κοινωνία μας; Μέσα από τις ιστορίες των τριών πρωταγωνιστών, βιώνουμε το δυναμικό μιας θετικής αλλαγής στη σημερινή Ελλάδα που ξεκινά από κάτω. Ακολουθούμε τον μοναχικό Γιώργο που βρίσκει τη δύναμη να υπερβεί τις δυσκολίες του και να ξαναχτίσει τη ζωή του. Συνεχίζουμε με την οικογένεια του Γρηγόρη που, ενδυναμωμένη, αναζητά μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Τέλος, η Εθελοντική Ομάδα Νομού Πιερίας, γνωστή από το «κίνημα της πατάτας» (με τον Ηλία), παράγει ισχυρό αντίκτυπο στη κοινωνία, προκαλώντας τους μεσάζοντες της κλασικής αγοράς τροφίμων και μετουσιώνοντας σε πράξη την αλληλεγγύη και την άμεση δημοκρατία.


Σκηνοθεσία:Έλενα Ζερβοπούλου
Σενάριο:Έλενα Ζερβοπούλου
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Ηλίας Αδάμης, Έλενα Ζερβοπούλου
Μοντάζ:Kenan Akkawi
Ήχος:Έλενα Ζερβοπούλου
Μουσική:Drog_A_tek
Παραγωγός:Έλενα Ζερβοπούλου
Παραγωγή:One Vibe Films
Φορμά:HDCam Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής:Ελλάδα-Ιταλία
Διάρκεια:83'
Έτος Παραγωγής:2014
Παγκόσμια εκμετάλλευση:One Vibe Films, Italy Έλενα Ζερβοπούλου elena.z@onevibefilms.com www.onevibefilms.com
Πρόγραμμα Προβολών
TΩNIA MAPKETAKH:Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014 - 17:15 | ID:235
TΩNIA MAPKETAKH:Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014 - 13:00 | ID:533
Επιστροφή
ThessFest App
    
Χορηγοί



 
 Αναζήτηση
Θέματα  
Σκηνοθέτης
Ταινία
 
© 2014 Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης