English Αρχική Επικοινωνία Πλοήγηση Συνδέσεις        Επιστροφή στο www.filmfestival.gr  
Πρόγραμμα Προβολών
Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013
Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013
Κυριακή, 17 Μαρτίου 2013
Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2013
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013
Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013
Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013
Κυριακή, 24 Μαρτίου 2013

  Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο
και σε μορφή .pdf
 

Όλες οι ταινίες προβάλλονται με ελληνικούς υπότιτλους.
Σκηνοθεσία
Αλέξης Πόνσε

Φιλμογραφία
1984 Ζαγοροχώρια
1993 Η άλλη πλευρά του Τσε
2000 Οι Έλληνες της διασποράς
2007 Σκυριανό αλογάκι
2011 Το μωρό μου φτάνει (συν-σκηνοθεσία: Βιβή Ζωγράφου)
2013 Welcome to the Show – Η μουσική κληρονομιά του Παύλου Σιδηρόπουλου (συν-σκηνοθεσία)

Κώστας Πλιάκος

Φιλμογραφία
2002 Περού: οι γειτονιές των αγγέλων (μμ)
2005 Τα παιδιά των Killing Fields (μμ)
2013 Welcome to the Show – Η μουσική κληρονομιά του Παύλου Σιδηρόπουλου (συν-σκηνοθεσία)

Welcome to the Show – Η μουσική κληρονομιά του Παύλου Σιδηρόπουλου / Αλέξης Πόνσε, Κώστας Πλιάκος

Πρόκειται για ένα μουσικό ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους για τον Παύλο Σιδηρόπουλο και για τη μουσική του κληρονομιά. Ο Σιδηρόπουλος υπήρξε πρωτοπόρος για την εποχή του, ανήσυχο πνεύμα που πειραματίστηκε όχι μόνο σε ό,τι αφορά στη μουσική και στη σύνθεση, αλλά και στην ηθοποιία, στην ποίηση και στη συγγραφή. Συνεργάτες του, αλλά κυρίως καλλιτέχνες επίγονοί του, μιλούν για το πώς η μουσική του έφτασε στις μέρες μας και εξηγούν πόσο και γιατί επηρέασε τις επόμενες γενιές. Ανέκδοτες φωτογραφίες, ντοκουμέντα από συναυλίες και υλικό από το προσωπικό αρχείο της οικογένειας εναλλάσσονται με τη μουσική και το λόγο.


Σκηνοθεσία:Αλέξης Πόνσε, Κώστας Πλιάκος
Σενάριο:Αλέξης Πόνσε, Κώστας Πλιάκος
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Αλέξης Πόνσε
Μοντάζ:Δημήτρης Κλάγκος
Ήχος:Δημήτρης Βλάχος, Χάρης Τελώνας
Παραγωγός:Αλέξης Πόνσε, Κώστας Πλιάκος
Παραγωγή:Euroirida, Ελλάδα
Συμπαραγωγή:Wide-Angle, Ελλάδα
Φορμά:DigiBeta Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής:Ελλάδα
Διάρκεια:65'
Έτος Παραγωγής:2013
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Euroirida/Wide-Angle, Ελλάδα Αλέξης Πόνσε T.-F. +30 210 6826 955 info@euroirida.com www.euroirida.com Κώστας Πλιάκος/Costas Pliakos T. +30 210 9396 770 pliakosk@gmail.com
Πρόγραμμα Προβολών
TΩNIA MAPKETAKH:Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013 - 22:30 | ID:637
TΩNIA MAPKETAKH:Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013 - 20:00 | ID:836
Επιστροφή
Follow filmfestivalgr on Twitter

 Αναζήτηση
Θέματα  
Σκηνοθέτης
Ταινία




© 2013 Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης Powered by altaB2x