Ελληνικά αρχική επικοινωνία πλοήγηση συνδέσεις        Επιστροφή στο www.filmfestival.gr  
Πρόγραμμα Προβολών
Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012
Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012
Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012
Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012
Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012
Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012
Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012
Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012
Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012
Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

  Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο
και σε μορφή .pdf
 

Όλες οι ταινίες προβάλλονται με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους.
Σκηνοθεσία
Στέφανος Κακαβούλης

Φιλμογραφία
2006 ΒΑΡΥΠΝΑ (μμ)
2008 Συντήρηση της Ακαδημίας Αθηνών (μμ)
2009 Διονυσιακή Νύχτα (μμ)
2010 Ο ανδριάντας του Σπύρου Λούη (μμ)
2011 Ο περίπατος του Παράσχου (μμ)
2011 Καπνίζουν παρελθόν

Καπνίζουν παρελθόν / Στέφανος Κακαβούλης

Η ταινία είναι μια καταγραφή των εναπομεινασών καμινάδων από τις φάμπρικες του λεκανοπεδίου Αττικής κατά την εποχή της βιομηχανικής επανάστασης, καθώς και της σημασίας –ιστορικής και συμβολικής– που τους έχει δοθεί.


Σκηνοθεσία:Στέφανος Κακαβούλης
Σενάριο:Στέφανος Κακαβούλης
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Λεωνίδας Παπαφωτίου, Νίκος Βάρσος
Μοντάζ:Βίκυ Φυσίκα
Ήχος:Νίκος Βάρσος
Μουσική:Βίκυ Φυσίκα
Παραγωγός:Στέφανος Κακαβούλης
Συμπαραγωγή:Eqvus Production
Φορμά:Beta SP Έγχρωμο-Ασπρόμαυρο
Χώρα Παραγωγής:Ελλάδα
Διάρκεια:73'
Έτος Παραγωγής:2011
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Στέφανος Κακαβούλης Ελλάδα stephpro@yahoo.gr
Πρόγραμμα Προβολών
ΦPINTA ΛIAΠΠA:Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012 - 17:30 | ID:044
TZON KAΣΣABETHΣ:Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012 - 12:30 | ID:352
Επιστροφή
Follow filmfestivalgr on Twitter




 Αναζήτηση
Θέματα  
Σκηνοθέτης
Ταινία




© 2012 Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης Powered by altaB2x