Ελληνικά αρχική επικοινωνία πλοήγηση συνδέσεις        Επιστροφή στο www.filmfestival.gr  
Πρόγραμμα Προβολών
Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012
Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012
Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012
Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012
Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012
Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012
Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012
Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012
Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012
Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

  Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο
και σε μορφή .pdf
 

Όλες οι ταινίες προβάλλονται με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους.
Σκηνοθεσία
Πέτερ Γέρντεχανγκ

Φιλμογραφία
2003 Bondens tid på jorden
2006 Hästmannen/The Horseman
2009 Den vackraste ön
2011 Kokvinnorna/Women with Cows
2012 Landet som inte längre är

Γυναίκες με αγελάδες / Πέτερ Γέρντεχανγκ

Ένα ντοκιμαντέρ για την ιστορία δύο αδελφών με διαμετρικά αντίθετες απόψεις για τη χρησιμότητα της αγελάδας. Η 79χρονη Μπριτ Γκέοργκσον έχει αφιερώσει όλη της τη ζωή στις αγελάδες. Τις φροντίζει από την ηλικία των τεσσάρων και παρά τα προβλήματα υγείας της, δεν έχει καμία πρόθεση να εγκαταλείψει τη σκληρή δουλειά που συνεπάγεται η φροντίδα των δώδεκα κατοικιδίων που ζουν στη, μισοερειπωμένη πια, οικογενειακή φάρμα. Η αδελφή της, Ίνγκριντ, μικρότερη κατά ένα χρόνο, ζει σ’ ένα κοντινό χωριό. Δεν αντέχει τις αγελάδες, αλλά σε γενικές γραμμές βοηθάει την αδελφή της να συντηρεί την τετράποδη οικογενειακή τους κληρονομιά. Όταν οι αρχές απειλούν τη φάρμα των δύο αδελφών, η ιστορία παίρνει μια απροσδόκητη τροπή. Ο αναγνωρισμένος Σουηδός φωτογράφος και ντοκιμαντερίστας Πέτερ Γέρντεχαγκ παρατηρεί και τις δυο αδελφές, όχι μόνο στις συχνές λογομαχίες τους, αλλά και σε στιγμές σύμπνοιας, όταν η δύναμη του αδελφικού δεσμού υπερισχύει των μικροκαβγάδων.


Σκηνοθεσία:Πέτερ Γέρντεχανγκ
Σενάριο:Peter Gerdehag, Tell Aulin, Malcolm Dixelius
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Peter Gerdehag
Μοντάζ:Tell Aulin
Μουσική:Per-Henrik Mäenpää
Παραγωγός:Lasse Rengfelt
Παραγωγή:Deep Sea Productions, Sweden, T. +46 8732 9435 F.+46 8 612 7330 lasse@deepsea.se www.deepsea.se
Συμπαραγωγή:YLE Finnish Broadcasting Company, Finland & NRK Norwegian Broadcasting, Norway
Φορμά:HDCAM Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής:Σουηδία
Διάρκεια:93'
Έτος Παραγωγής:2011
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Folkets Bio, Sweden T. +46 8 5452 7520 F. +46 8 5452 7527 info@folketsbio.se www.folketsbio.se
Πρόγραμμα Προβολών
ΣTAYPOΣ TOPNEΣ:Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012 - 15:30 | ID:063
ΣTAYPOΣ TOPNEΣ:Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012 - 15:30 | ID:863
Επιστροφή
Follow filmfestivalgr on Twitter




 Αναζήτηση
Θέματα  
Σκηνοθέτης
Ταινία




© 2012 Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης Powered by altaB2x