Ελληνικά αρχική επικοινωνία πλοήγηση συνδέσεις        Επιστροφή στο www.filmfestival.gr  
Πρόγραμμα Προβολών
Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012
Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012
Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012
Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012
Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012
Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012
Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012
Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012
Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012
Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

  Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο
και σε μορφή .pdf
 

Όλες οι ταινίες προβάλλονται με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους.
Σκηνοθεσία
Ρόμπιν Νιούελ

Φιλμογραφία
Επιλεκτική
1998 The Elegant Solution (TV σειρά)
1999 Spirit of the Railway
2003 African Solution (TV σειρά)
2006 Ingenious Africa (TV σειρά)
2008 The Quiet Lions (TV)
2009 Wild Africa Goes Hi-Tech (TV σειρά)
2011 Interviews Before Execution: A Chinese Talk Show

Συνεντεύξεις πριν την εκτέλεση: Ένα κινέζικο τοκ σόου / Ρόμπιν Νιούελ

Το Ένα κινέζικο τοκ σόου χαρίζει στο κοινό πρωτόγνωρη πρόσβαση στον εφιαλτικό κόσμο των βίαιων εγκληματιών που είναι καταδικασμένοι σε θάνατο – και στον κόσμο της τηλεοπτικής δημοσιογράφου που είναι ο τελευταίος τους σύνδεσμος με τον έξω κόσμο. Το Ένα κινέζικο τοκ σόου δεν είναι για τους λιγόψυχους. Τα θέματα που πραγματεύεται προβληματίζουν. Στο επίκεντρο βρίσκεται η νέα, γοητευτική δημοσιογράφος Ντινγκ Γιου, που παίρνει συνεντεύξεις από τους θανατοποινίτες – πολλές φορές λίγο πριν την εκτέλεσή τους. Η θανατική ποινή είναι ένα ζήτημα που προκαλεί ισχυρές αντιδράσεις ανά τον κόσμο, στην Κίνα όμως έχει κατακτήσει τη ζώνη υψηλής τηλεθέασης. Στην εβδομαδιαία εκπομπή της Ντινγκ Γιου, Συνεντεύξεις πριν την εκτέλεση, οι τηλεθεατές όχι μόνο βλέπουν να αποδίδεται η δικαιοσύνη, αλλά δεν τους μένει και καμία αμφιβολία για το τι θα τους συμβεί αν παραβούν το νόμο.


Σκηνοθεσία:Ρόμπιν Νιούελ
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Robin Newell, Liang Junsheng, Zhang Wenjie, Adam Grant
Μοντάζ:Xu Cheng, Tony Lazzerini, Adam Richardson
Παραγωγός:James Jones
Παραγωγή:LIC China, China T. +86 10 8202 2266 F. +86 10 8202 3588 shihui@lic-bcbc.com www.lic-bcbc.com
Φορμά:DigiBeta Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής:Κίνα-Μεγ. Βρετανία
Διάρκεια:59'
Έτος Παραγωγής:2011
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Charles Schuerhoff, USA T. +1 617 208 0743 chschuerhoff@pbsi.org www.wgbhinternational.org
Πρόγραμμα Προβολών
ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ:Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012 - 22:30 | ID:026
TΩNIA MAPKETAKH:Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012 - 23:00 | ID:136
Επιστροφή
Follow filmfestivalgr on Twitter




 Αναζήτηση
Θέματα  
Σκηνοθέτης
Ταινία




© 2012 Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης Powered by altaB2x