Ελληνικά αρχική επικοινωνία πλοήγηση συνδέσεις        Επιστροφή στο www.filmfestival.gr  
Πρόγραμμα Προβολών
Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012
Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012
Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012
Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012
Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012
Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012
Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012
Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012
Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012
Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

  Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο
και σε μορφή .pdf
 

Όλες οι ταινίες προβάλλονται με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους.
Σκηνοθεσία
Μανόν Λουαζό

Φιλμογραφία
1997 Grandir sous camisole
2003 Grozny, chronique d’une disparition
2005 Grandir sans camisole
2006 La Malédiction de naître fille
2008 Carnets de route en Géorgie
2009 Meurtres en série au pays de Poutine
2011 Chronique d’un Iran interdit (TV)

Γράμματα από το Ιράν / Μανόν Λουαζό

Καθώς άνεμοι ελευθερίας πνέουν στον αραβικό κόσμο, οι νέοι του Ιράν περιμένουν. Ήταν οι πρώτοι που ξεσηκώθηκαν ενάντια στους ηγέτες τους το 2009 και οι πρώτοι που χρησιμοποίησαν το Twitter, το Facebook και το Youtube για ενημέρωση, κινηματογραφώντας τις επιπτώσεις της αποτυχημένης τους επανάστασης με τα κινητά τους τηλέφωνα. Τώρα το Ιράν έχει κλείσει τις πόρτες του στα ΜΜΕ της Δύσης, κάνοντας δύσκολο στους απέξω να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στη χώρα. Εδώ και δύο χρόνια, η σκηνοθέτις παρακολουθεί Ιρανούς που επέζησαν της καταστολής. Συναρμολογώντας συνεντεύξεις, πλάνα από κρυφές κάμερες και άλλο υλικό, η Λουαζό παραδίδει ένα συναρπαστικό πορτρέτο της επόμενης μέρας της Πράσινης Επανάστασης.


Σκηνοθεσία:Μανόν Λουαζό
Σενάριο:Manon Loizeau
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Neda Tanha, Noor Azadeh, Sharzad Shabaneh
Μοντάζ:Bruno Joucla
Ήχος:Thomas Amiard
Μουσική:Mahdyar Aghijani
Παραγωγός:Marc Berdugo
Παραγωγή:Magneto Presse, France www.magnetotv.com
Συμπαραγωγή:Arte France
Φορμά:DigiBeta Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής:Γαλλία
Διάρκεια:78'
Έτος Παραγωγής:2011
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Java Films, France Roch Bozino T. +33 1 4060 2624 F. +33 1 4060 2649 www.javafilms.fr
Πρόγραμμα Προβολών
ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ:Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012 - 17:30 | ID:024
TZON KAΣΣABETHΣ:Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012 - 15:00 | ID:353
Επιστροφή
Follow filmfestivalgr on Twitter




 Αναζήτηση
Θέματα  
Σκηνοθέτης
Ταινία




© 2012 Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης Powered by altaB2x