Ελληνικά αρχική επικοινωνία πλοήγηση συνδέσεις        Επιστροφή στο www.filmfestival.gr  
Πρόγραμμα Προβολών
Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012
Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012
Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012
Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012
Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012
Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012
Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012
Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012
Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012
Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

  Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο
και σε μορφή .pdf
 

Όλες οι ταινίες προβάλλονται με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους.
Σκηνοθεσία
Νικόλ Χοράνιι

Φιλμογραφία
Επιλεκτική
2009 The DeVilles
2010 Jettes køer
2010 The Soccer Girls

Μαζί με την Χέιντε Κιμ Άντερσεν
2011 Au Pair

Χέιντε Κιμ Άντερσεν

Φιλμογραφία
2001 Wonderkids (TV)
2005 Liebhaverne (TV)
2006 Danskernes krønike (TV)
2007 Hemmeligheder og løgne (TV)

Μαζί με την Νικόλ Χοράνιι
2011 Au Pair

Οι νταντάδες / Νικόλ Χοράνιι, Χέιντε Κιμ Άντερσεν

Στην ταινία Οι νταντάδες συναντούμε τρεις νεαρές Φιλιππινέζες που είχαν τρεις διαφορετικούς λόγους να φύγουν απ’ το σπίτι τους και τρία διαφορετικά όνειρα για το μέλλον. Η Ροζελί εγκατέλειψε τη χώρα της για να βοηθήσει τις μικρές της αδελφές να σπουδάσουν. Έχει άδεια εργασίας στη Δανία για 18 μόνο μήνες, οπότε τώρα πρέπει να βρει μια νέα οικογένεια να τη φιλοξενήσει στη Νορβηγία, αλλιώς θα αναγκαστεί να γυρίσει πίσω. Η Ματέτ στηρίζει οικονομικά τους γονείς της κι έναν ξάδελφο που έχουν υιοθετήσει. Όταν όμως η μητέρα της διαγιγνώσκεται με καρκίνο, η Ματέτ πρέπει να στέλνει κάθε μήνα περισσότερα χρήματα. Η Τερέζα άφησε τη δίχρονη κόρη της με τη μητέρα της στο πάμφτωχο χωριό τους. Κερδίζει χρήματα για την επιβίωση της κόρης της και για ένα καλύτερο μέλλον, αλλά η αλήθεια είναι πως ολόκληρη η οικογένεια στηρίζεται σ’ αυτήν. Οι ιστορίες αυτών των γυναικών μετατρέπονται στην ιστορία ενός σύνθετου κόσμου, όπου είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς ποιος εκμεταλλεύεται ποιον, κι όπου τα χρήματα διαφθείρουν τα συναισθήματα.


Σκηνοθεσία:Νικόλ Χοράνιι, Χέιντε Κιμ Άντερσεν
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Niels Thastum, Nicole N. Horanyi
Μοντάζ:Steen Johannessen
Ήχος:Morten Green
Μουσική:Uno Helmersson
Παραγωγός:Helle Faber
Παραγωγή:Made in Copenhagen films, Denmark T.+45 2623 6351 faber@madeincopenhagen.net www.madeincopenhagen.net
Συμπαραγωγή:DR2, Denmark
Φορμά:HDCam Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής:Δανία
Διάρκεια:58'
Έτος Παραγωγής:2011
Παγκόσμια εκμετάλλευση:DR International Sales, Denmark Kim Christiansen T. +45 3520 3040 F. +45 3520 3969 kimc@dr.dk www.dr.dk
Πρόγραμμα Προβολών
TZON KAΣΣABETHΣ:Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012 - 22:30 | ID:056
TZON KAΣΣABETHΣ:Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012 - 17:30 | ID:554
Επιστροφή
Follow filmfestivalgr on Twitter




 Αναζήτηση
Θέματα  
Σκηνοθέτης
Ταινία




© 2012 Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης Powered by altaB2x