Ελληνικά αρχική επικοινωνία πλοήγηση συνδέσεις        Επιστροφή στο www.filmfestival.gr  
Πρόγραμμα Προβολών
Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012
Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012
Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012
Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012
Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012
Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012
Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012
Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012
Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012
Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

  Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο
και σε μορφή .pdf
 

Όλες οι ταινίες προβάλλονται με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους.
Σκηνοθεσία
Τόνι Γκατλίφ

Φιλμογραφία
1975 La Tête en ruines (μυθοπλασία)
1983 Les Princes (μυθοπλασία)
1993 Latcho Drom/Λάτσο Ντρομ
1997 Gadjo Dilo/Υπάρχουν ακόμα γελαστοί τσιγγάνοι (μυθοπλασία)
1999 Je suis né d’une cigogne/Children of the Stork (μυθοπλασία)
2000 Vengo (μυθοπλασία)
2004 Exils/Εξόριστοι/Exiles (μυθοπλασία)
2011 Indignados

Αγανακτισμένοι / Τόνι Γκατλίφ

(Ταινία Έναρξης) Οι Αγανακτισμένοι είναι μια μυθοπλαστική αφήγηση, σε πραγματικό χρόνο, του τι συμβαίνει σήμερα. Η ταινία μάς βυθίζει στην έντονη πραγματικότητα της Ευρώπης που εξεγείρεται. Το βιβλίο του Στεφάν Εσέλ Αγανακτήστε! προκάλεσε μια γενική αφύπνηση, ασχέτως ηλικίας, η οποία κερδίζει έδαφος σε μια Ευρώπη που βρίσκεται σε ολοένα και μεγαλύτερη κοινωνική αναταραχή. Στο επίκεντρο των γεγονότων, στην καρδιά του κινήματος των Αγανακτισμένων, ανακαλύπτουμε – μέσα από τα μάτια και την εμπειρία της Μπέτι, μιας νέας, παράνομης μετανάστριας από την Αφρική– άντρες και γυναίκες που ορθώνουν το ανάστημά τους στο σύστημα.


Σκηνοθεσία:Τόνι Γκατλίφ
Σενάριο:Tony Gatlif
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Colin Houben, Sabastien Saadoun
Μοντάζ:Stéphanie Pedelacq
Ήχος:Adam Wolny
Μουσική:Delphine Mantoulet, Valentin Dahmani
Παραγωγός:Delphine Mantoulet, Tony Gatlif
Παραγωγή:Princes Production, France T. +33 1 4577 6809 princes@princesproduction.com www.princesproduction.com
Συμπαραγωγή:Eurowide Film Production, Hérodiade, Rhône-Alpes Cinéma (France)
Φορμά:35mm Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής:Γαλλία
Διάρκεια:88'
Έτος Παραγωγής:2011
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Les films du losange, France Agathe Valentin T. +33 1 4443 8736 F. +33 1 4952 0640 a.valentin@filmsdulosange.fr www.filmsdulosange.fr
Πρόγραμμα Προβολών
OΛYMΠION:Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012 - 20:30
OΛYMΠION:Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012 - 15:45 | ID:913
Επιστροφή
Follow filmfestivalgr on Twitter




 Αναζήτηση
Θέματα  
Σκηνοθέτης
Ταινία




© 2012 Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης Powered by altaB2x