Ελληνικά αρχική επικοινωνία πλοήγηση συνδέσεις        Επιστροφή στο www.filmfestival.gr  
Πρόγραμμα Προβολών
Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012
Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012
Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012
Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012
Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012
Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012
Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012
Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012
Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012
Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

  Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο
και σε μορφή .pdf
 

Όλες οι ταινίες προβάλλονται με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους.
Σκηνοθεσία
Μάαρτεν Σμιτ

Φιλμογραφία
Mαζί με τον Τόμας Ντέμπελε
1989 De grenzeloze vooruitgang – het bestaan van een Eskimo-familie
1995 I Have a Problem, Madam
1999 En darom werk ik
2004 Staat van verzorging
2005 Constant, avant le départ
2011 Times Like Deese

Τόμας Ντέμπελε

Φιλμογραφία
Μαζί με τον Μάαρτεν Σμιτ
1989 De grenzeloze vooruitgang – het bestaan van een Eskimo-familie
1995 I Have a Problem, Madam
1999 En darom werk ik
2004 Staat van verzorging
2005 Constant, avant le départ
2011 Times Like Deese

Σε τέτοιους καιρούς / Μάαρτεν Σμιτ, Τόμας Ντέμπελε

Ένα ντοκιμαντέρ για τα μπλουζ και την ιστορία των ΗΠΑ. Ο Μάαρτεν Σμιτ και ο Τόμας Ντέμπελε αναζήτησαν τις παλαιότερες γενιές των μουσικών της μπλουζ και τους σύγχρονους διαδόχους τους, τους ράπερ και τους μουσικούς της χιπ χοπ. Ταξίδεψαν στο Δέλτα του Μισισιπή, στις βαμβακοφυτείες του αμερικανικού Νότου, στη γενέτειρα των μπλουζ. Οι μουσικοί μιλούν και τραγουδούν για το παρελθόν τους, τη δουλεία, το Θεό, τους πολέμους στο Βιετνάμ και το Αφγανιστάν, και την αγάπη. Τραγουδούν για την τρέχουσα οικονομική κρίση και τις προσδοκίες τους από τον Μπαράκ Ομπάμα. Άραγε θα εισακουστεί η ελπίδα που εκφράζουν για αλλαγή;


Σκηνοθεσία:Μάαρτεν Σμιτ, Τόμας Ντέμπελε
Σενάριο:Maarten Schmidt, Thomas Doebele
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Maarten Schmidt
Μοντάζ:Maarten Schmidt, Thomas Doebele
Ήχος:Thomas Doebele
Μουσική:“Blind Mississippi” Morris Cummings, L.C. Ulmer, Kechelle Britton, James “Super Chikan” Johnson, Josh “Razorblade” Stewart, Enoch “7th Prophet” El-Shamesh, Charlie Sayles, Chester “Memphis Gold” Chand
Παραγωγός:Frank van Reemst
Παραγωγή:Stichting Zig/Zag, The Netherlands T.+31 20 683 9591 F.+31 649 974 450 contact@timeslikedeese.comwww.timeslikedeese.com
Συμπαραγωγή:VPRO television, The Netherlands
Φορμά:HDCAM Έγχρωμο-Ασπρόμαυρο
Χώρα Παραγωγής:Ολλανδία
Διάρκεια:86'
Έτος Παραγωγής:2011
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Stichting Zig/Zag The Netherlands T. +31 20 683 9591 F. +31 649 974 450 contact@timeslikedeese.com www.timeslikedeese.com
Πρόγραμμα Προβολών
ΣTAYPOΣ TOPNEΣ:Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012 - 23:00 | ID:066
ΣTAYPOΣ TOPNEΣ:Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012 - 23:00 | ID:866
Επιστροφή
Follow filmfestivalgr on Twitter




 Αναζήτηση
Θέματα  
Σκηνοθέτης
Ταινία




© 2012 Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης Powered by altaB2x