Ελληνικά αρχική επικοινωνία πλοήγηση συνδέσεις        Επιστροφή στο www.filmfestival.gr  
Πρόγραμμα Προβολών
Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012
Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012
Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012
Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012
Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012
Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012
Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012
Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012
Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012
Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

  Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο
και σε μορφή .pdf
 

Όλες οι ταινίες προβάλλονται με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους.
Σκηνοθεσία
Τζο Μπέρλιντζερ

Φιλμογραφία
1989 Outrageous Taxi Stories
1999 Homicide: Life on the Street (TV)
2003 Judgment Day: Should the Guilty Go Free (TV)
2004 Φαιά Ουσία
2011 Black Tide: Voices from the Gulf (TV)

Επιλεκτική με τον Μπρους Σινόφσκι
1992 Ο φύλακας του αδελφού μου
1995 The Begging Game
1996 Χαμένος παράδεισος: Οι δολοφονίες των παιδιών στο Ρόμπιν Χουντ Χιλς
1998 Where It’s At: The Rolling Stone State of the Union (TV)
2000 Αποκαλύψεις: Χαμένος παράδεισος 2
2004 Metallica: Some Kind of Monster
2007 Addiction (TV)
2011 Paradise Lost 3: Purgatory

Μπρους Σινόφσκι

Φιλμογραφία
2001 Good Rockin’ Tonight
2003 Hollywood High (TV)

Επιλεκτική με τον Τζο Μπέρλιντζερ
1992 Ο φύλακας του αδελφού μου
1995 The Begging Game
1996 Χαμένος παράδεισος: Οι δολοφονίες των παιδιών στο Ρόμπιν Χουντ Χιλς
1998 Where It’s At: The Rolling Stone State of the Union (TV)
2000 Αποκαλύψεις: Χαμένος παράδεισος 2
2004 Metallica: Some Kind of Monster
2007 Addiction (TV)
2011 Paradise Lost 3: Purgatory

Χαμένος παράδεισος 3: Καθαρτήριο / Τζο Μπέρλιντζερ, Μπρους Σινόφσκι

Ο Χαμένος Παράδεισος 3: Καθαρτήριο, συνέχεια της σειράς ντοκιμαντέρ των Τζο Μπέρλιντζερ και Μπρους Σινόφσκι για την υπόθεση των «Τριών του Ουέστ Μέμφις» –τις δολοφονίες τριών παιδιών από τρεις εφήβους στο Άρκανσο το 1993–, αποτελεί το χρονικό του δεκαοκτάχρονου αγώνα για την απόδειξη της αθωότητας των Ντέιμιαν Έκολς, Τζέισον Μπόλντουιν και Τζέσι Μισκέλι, που φυλακίστηκαν για την οργάνωση μιας σατανιστικής τελετουργικής δολοφονίας, κατηγορία που οι ίδιοι –και οι υποστηρικτές τους ανά τον κόσμο– αρνούνται κατηγορηματικά. Κι ενώ ο Έκολς είναι καταδικασμένος σε θάνατο και οι Μπόλντουιν και Μισκέλι εκτίουν ποινή ισόβιας κάθειρξης, ο Χαμένος Παράδεισος 3 εξετάζει ένα φρικτό έγκλημα με μια φρέσκια ματιά που μπορεί να επιτευχθεί μόνο με το πέρασμα του χρόνου. Τα δεδομένα επανεξετάζονται, νέα στοιχεία αποκαλύπτονται και νέοι ύποπτοι εγκαλούνται. Μέσα από την εξαιρετική προοπτική τριών ταινιών που καλύπτουν σχεδόν δύο δεκαετίες, ο Χαμένος Παράδεισος 3 είναι μια προκλητική εξέταση της αμερικανικής δικαιοσύνης και ένας ύμνος στη δύναμη του κινηματογράφου να επιφέρει την κοινωνική αλλαγή.


Σκηνοθεσία:Τζο Μπέρλιντζερ, Μπρους Σινόφσκι
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Bob Richman
Μοντάζ:Alyse Ardell Spiegel
Ήχος:Eddie O’Connor
Μουσική:Wendy Blackstone
Παραγωγός:Joe Berlinger, Jonathan Silberberg
Παραγωγή:HBO Documentary Films, USA Τ.+1 212 512 1149, nancy.abraham@hbo.com www.hbo.com/documentaries/index.html
Συμπαραγωγή:@radical.media, USA
Φορμά:HDCAM Έγχρωμο-Ασπρόμαυρο
Χώρα Παραγωγής:ΗΠΑ
Διάρκεια:122'
Έτος Παραγωγής:2011
Παγκόσμια εκμετάλλευση:@radical.media, USA Justin Wilkes T. +1 212 462 1574 jwilkes@radicalmedia.com www.radicalmedia.com
Πρόγραμμα Προβολών
OΛYMΠION:Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012 - 23:00 | ID:416
TZON KAΣΣABETHΣ:Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012 - 23:30 | ID:957
Επιστροφή
Follow filmfestivalgr on Twitter




 Αναζήτηση
Θέματα  
Σκηνοθέτης
Ταινία




© 2012 Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης Powered by altaB2x