Ελληνικά αρχική επικοινωνία πλοήγηση συνδέσεις        Επιστροφή στο www.filmfestival.gr  
Πρόγραμμα Προβολών
Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012
Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012
Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012
Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012
Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012
Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012
Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012
Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012
Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012
Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

  Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο
και σε μορφή .pdf
 

Όλες οι ταινίες προβάλλονται με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους.
Σκηνοθεσία
Φίλιπ Κοξ

Φιλμογραφία
2005 Darfur Dirty War (TV)
2005 Mbya, tierra en rojo (συν-σκηνοθεσία: Valeria Mapelman)
2006 We Are the Indians
2008 Storm in the Sahara
2011 The Bengali Detective

Ο Μπενγκάλι ντετέκτιβ / Φίλιπ Κοξ

Όταν οι κάτοικοι της Καλκούτα, μιας από τις πιο πυκνοκατοικημένες πόλεις του κόσμου, χάνουν την πίστη τους στις αρχές, ανοίγει ο δρόμος για ένα νέο φαινόμενο: μια κάθετη αύξηση στη χρήση υπηρεσιών ιδιωτικού ντετέκτιβ. Η ταινία ακολουθεί τον ατρόμητο ντετέκτιβ Ρατζές Τζι και την ετερόκλητη ομάδα του στις έρευνες και τις επιδρομές τους στα μήκη και τα πλάτη της Ινδίας. Η αφήγηση επικεντρώνεται σε τρεις συναρπαστικές υποθέσεις και μας φέρνει κοντά σε όλους όσους εμπλέκονται. Η πρώτη υπόθεση αφορά την παραχάραξη χρήματος, την πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη εγκληματική πράξη σε όλη την Ασία. Η δεύτερη σχετίζεται με τη μοιχεία και την ενδοικογενειακή βία. Η τελευταία είναι η περίπτωση του πιο βίαιου τριπλού φόνου που έγινε ποτέ στην Καλκούτα. Στον ελεύθερο χρόνο του, ο δυναμικός Ρατζές ονειρεύεται να κερδίσει έναν εθνικό διαγωνισμό ταλέντων. Για τον σκοπό αυτό, σύσσωμη η ομάδα των ντετέκτιβ παρακολουθεί εβδομαδιαία μαθήματα χορού. Μπορεί ο Ρατζές και μια όμορφη χορογράφος να μετατρέψουν τους άντρες του σε σταρ; Πέρα από την αγάπη του για το χορό και τις έρευνες, ο Ρατζές κουβαλά ένα οικογενειακό φορτίο που κρύβει στον πυρήνα του μια δραματική ερωτική ιστορία.


Σκηνοθεσία:Φίλιπ Κοξ
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Lisa Cazzata-Vieyra
Μοντάζ:Taimur Khan, Tom Hemmings
Ήχος:Dennis Wheatley
Μουσική:Dennis Wheatley
Παραγωγός:Giovanna Stopponi, Himesh Kar, Annie Sundberg
Παραγωγή:Native Voice Films, UK T. +44 207 241 6650 F. +44 207 504 8148 www.nativevoicefilms.com
Φορμά:HDCAM Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής:Μεγ. Βρετανία-ΗΠΑ-Ινδία
Διάρκεια:91'
Έτος Παραγωγής:2011
Παγκόσμια εκμετάλλευση:eOne Films International, Canada Τ. +1 905 624 7337 F. +1 905 624 7310 internationalsales@entonegroup.com www.eonedistribution.ca
Πρόγραμμα Προβολών
OΛYMΠION:Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012 - 18:00 | ID:714
TZON KAΣΣABETHΣ:Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012 - 20:00 | ID:855
Επιστροφή
Follow filmfestivalgr on Twitter




 Αναζήτηση
Θέματα  
Σκηνοθέτης
Ταινία




© 2012 Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης Powered by altaB2x