english αρχική επικοινωνία πλοήγηση συνδέσεις        Επιστροφή στο www.filmfestival.gr  
 Τμήματα Προγράμματος
 Αφιερώματα
 Ελληνικά Ντοκιμαντέρ

Σκηνοθεσία
Τζέρεμι Γκίλι

Φιλμογραφία
1995 The Playground
1996 Outside Democracy
1997 WOW
1999 Where the Red Wind Blows
2004 Peace One Day
2008 The Day after Peace

Ανθρώπινα Δικαιώματα

Η μέρα μετά την ειρήνη / Τζέρεμι Γκίλι

Σε πείσμα των πάντων, ένας άνθρωπος καταφέρνει να θεσμοθετήσει την παγκόσμια ημέρα της κατάπαυσης του πυρός και της μη βίας. Άραγε θα καταφέρει να αποστομώσει τους κυνικούς και να τους πείσει ότι αυτή η μία μέρα μπορεί να σώσει ζωές;


Σκηνοθεσία:Τζέρεμι Γκίλι
Σενάριο:Jeremy Gilley
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Various
Μοντάζ:Adrian Begon
Ήχος:Various
Μουσική:Craig Armstrong
Με τους:Koffi Annan, Δαλάι Λάμα, Angelina Jolie, Jude Law, Annie Lennox, Johnny Lee Miller
Παραγωγός:Jeremy Gilley
Παραγωγή:Peace One Day
Συμπαραγωγή:BBC StoryVille
Αφήγηση:Jeremy Gilley
Φορμά:35mm Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής:Μεγ. Βρετανία
Διάρκεια:81'
Έτος Παραγωγής:2008
Παγκόσμια εκμετάλλευση:3DD Group Ltd., UK T. + 44 207 380 8100 F. + 44 207 380 8118 info@3DDgroup.com www.3ddgroup.com
Πρόγραμμα Προβολών
ΣTAYPOΣ TOPNEΣ:Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2009 - 12:30
OΛYMΠION:Κυριακή, 22 Μαρτίου 2009 - 20:00
Επιστροφή
 Αναζήτηση
Θέματα  
Σκηνοθέτης
Ταινία
© 2009 Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης Powered by Altanet S.A.