english αρχική επικοινωνία πλοήγηση συνδέσεις        Επιστροφή στο www.filmfestival.gr  
 Τμήματα Προγράμματος
 Αφιερώματα
 Ελληνικά Ντοκιμαντέρ

Σκηνοθεσία
Λάιλα Πακαλνίνα

Φιλμογραφία
(Επιλεκτική)
1988 And
1990 Choice
1991 The Pilgrimage
1992 Anna’s Christmas (μμ)
1995 The Mail
1997 The Oak
2000 WAKE UP, documentary
2002 Martins
2004 Dream Land
2006 Water (μμ)
2006 Theodore
2007 Fire (μμ)
2008 A Dream of Snow (μμ)
2008 Par dzimtenīti/Three Men and a Fish Pond
(συν-σκηνοθεσία)

Μάρις Μασκάλανς

Φιλμογραφία
2001 Jumta likums/Roof on the Moonway
2004 Kurš redzējis vārnu?/Have you Seen the Roller?
2008 Par dzimtenīti/Three Men and a Fish Pond
(συν-σκηνοθεσία)

Όψεις του Κόσμου

Τρεις άνδρες και μια λίμνη / Λάιλα Πακαλνίνα, Μάρις Μασκάλανς

Τρεις ηλικιωμένοι εργένηδες απ’την επαρχία περνάνε τον καιρό τους στην ημιάγρια φύση, πιο κοντά στα πουλιά και στα ψάρια παρά στους ανθρώπους.


Σκηνοθεσία:Λάιλα Πακαλνίνα, Μάρις Μασκάλανς
Σενάριο:Māris Maskalāns
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Māris Maskalāns
Μοντάζ:Māris Maskalāns, Laila Pakalnina
Ήχος:Anrijs Krenbergs
Παραγωγός:Uldis Cekulis
Παραγωγή:Vides Filmu Studija
Φορμά:Digibeta Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής:Λετονία
Διάρκεια:52'
Έτος Παραγωγής:2008
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Vides Filmu Studija, Latvia T. +37 1 67503588 F. +37 1 67503589 vfs@vfs.lv www.vfs.lv
Πρόγραμμα Προβολών
TZON KAΣΣABETHΣ:Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2009 - 17:30
ΓΚΑΙΤΕ:Σάββατο, 21 Μαρτίου 2009 - 15:30
Επιστροφή
 Αναζήτηση
Θέματα  
Σκηνοθέτης
Ταινία
© 2009 Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης Powered by Altanet S.A.