english αρχική επικοινωνία πλοήγηση συνδέσεις        Επιστροφή στο www.filmfestival.gr  
Πρόγραμμα Προβολών
Παρασκευή, 7 Μαρτίου 2008
Σάββατο, 8 Μαρτίου 2008
Κυριακή, 9 Μαρτίου 2008
Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2008
Τρίτη, 11 Μαρτίου 2008
Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2008
Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2008
Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2008
Σάββατο, 15 Μαρτίου 2008
Κυριακή, 16 Μαρτίου 2008
Σκηνοθεσία
Μάρκος Γκαστίν

Φιλμογραφία
1982 Ο Ασπάλαξ (μμ)
1984 Ηλεκτρικό δράμα (μμ) • 1986 Εύα (μμ)
1987 Οι περιπέτειες του ματιού • 1988 Η χρονιά του κομήτη
1993 Αθήνα, αναζητώντας τη χαμένη πόλη (συν-σκηνοθεσία: Αθανασία Δρακοπούλου)
1999 Ιστορίες γι’ αυτήν
2003 Μασσαλία, μακρινή κόρη
2004 Εκτός αγώνων (hors Jeux)
2006 Μικρές Οδύσσειες (σειρά ντοκ.)
2007 Θέμις

Θέμις / Μάρκος Γκαστίν

Ένας στους δέκα Έλληνες πηγαίνει τουλάχιστον μία φορά το χρόνο στα δικαστήρια. Κινηματογραφώντας, λοιπόν, τα δικαστήρια, κάνεις όχι μόνο ένα πορτρέτο της δικαιοσύνης, αλλά και μια προσωπογραφία της ελληνικής κοινωνίας. Αυτό είναι το στοίχημα αυτού του ντοκιμαντέρ. Για πρώτη φορά μια κάμερα μπαίνει στο Πρωτοδικείο Αθηνών και καταγράφει στιγμιότυπα από δεκάδες αστικές και ποινικές δίκες.


Σκηνοθεσία:Μάρκος Γκαστίν
Σενάριο:Μάρκος Γκαστίν
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Δημήτρης Κορδελάς
Μοντάζ:Χρόνης Θεοχάρης
Ήχος:Άρης Αθανασόπουλος, Μαρίνος Αθανασόπουλος
Παραγωγός:Μάρκος Γκαστίν
Παραγωγή:Minimal Films, Ελλάδα & ΕΡΤ ΑΕ, Ελλάδα, με την ενίσχυση του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου
Φορμά:Digital Beta Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής:Ελλάδα
Διάρκεια:80'
Έτος Παραγωγής:2007
Πρόγραμμα Προβολών
TΩNIA MAPKETAKH:Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2008 - 20:00
TΩNIA MAPKETAKH:Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2008 - 15:00
Επιστροφή
Doc Market
Pitching Forum 2008
Κουβεντιάζοντας - Just Talking

 Αναζήτηση
Θέματα  
Σκηνοθέτης
Ταινία

© 2008 Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης Powered by Altanet S.A.